Rodina Sanchezových provozuje farmu Finca San José od roku 1910! Z generace na generaci se vyvíjeli a specializovali na pěstování výběrové kávy. Země poskytuje ty nejlepší podmínky díky své vysoké nadmořské výšce, úrodné půdě a bohaté rozmanitosti druhů, což rodině Sanchezových umožňuje produkovat nejlepší kávu rok co rok! Rodina vlastní více než 150 hektarů půdy, z nichž něco málo přes polovinu zachovala jako přirozený les, takže původní rostliny a druhy mají prostor pro růst a prosperitu. Jde o zachování rozmanitosti ekosystému.
Tato sklizeň je ručně sbírána a pečlivě vybírána. Zrna byla fermentována asi 50 hodin ve studené vodě, než byly sušeny na vyvýšených afrických záhonech po dobu až 25 dnů za kontrolovaných podmínek.
Výsledkem je káva se středním tělem, která se vyznačuje širokým spektrem vůní, má velkou intenzitu s jemným vyvážením. Kyselina s čokoládovým a malinovým pozadím s tóny kandovaných citrusů a smetany. Dochuť je obohacena o tóny kandované pistácie.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.